Atenció domiciliària

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»][fusion_text][contact-form-7 id=»454″ title=»AtDomiciliaria»]

Clínica Sant Antoni disposa d’un equip de professionals especialitzats en la selecció de personal per a l’ajuda a domicili. Demana’ns el que necessitis, nosaltres ens adaptem a tu.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»][fusion_tagline_box backgroundcolor=»» shadow=»» shadowopacity=»» border=»» bordercolor=»» highlightposition=»left» content_alignment=»left» link=»» linktarget=»» modal=»» button_size=»» button_shape=»» button_type=»» buttoncolor=»» button=»» title=»» description=»Et busquem al professional més adequat que millor s’adapti a les necessitats de la teva llar i família.» margin_top=»» margin_bottom=»» animation_type=»» animation_direction=»» animation_speed=»» class=»» id=»»][/fusion_tagline_box][fusion_text]Amb la intenció d’oferir als nostres clients tot el que necessitin i gràcies a l’experiència en Recursos Humans que hem adquirit durant tots aquests anys, Clínica Sant Antoni disposa també d’atenció domiciliària. Una cartera de més de 400 professionals ens avala.

Tots els nostres serveis estan garantits i recolzats. El nostre objectiu és aportar tranquil·litat a la teva llar i a les persones que hi viuen.

Disposem de:[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»][fusion_checklist icon=»fa-check» iconcolor=»#80b4b0″ circle=»no» circlecolor=»#80b4b0″ size=»13px» class=»» id=»»][fusion_li_item icon=»»]Cuidadors i empleats de la llar (link a pàgina) que s’adaptaran a l’horari que necessitis, podent treballar al matí, a la tarda, dies alterns o fins i tot quedant-se a dormir al teu domicili.[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=»»]Infermers, fisioterapeutes o terapeutes ocupacionals, que es desplaçaran fins al seu domicili els dies i les hores acordades prèviament.[/fusion_li_item][/fusion_checklist][fusion_text]

Ens adaptem a qualsevol tipus d’horari

Clínica Sant Antoni compta amb un Departament de Personal propi que és l’encarregat de realitzar cada procés de selecció de forma personalitzada, sempre tenint en compte les necessitats i exigències del client.

Disposem d’una borsa de treballadors amb àmplia experiència, amb referències i titulació contrastades prèviament. Seleccionem a tres candidats i te’ls presentem perquè puguis decidir. En el cas que cap candidat t’agradés repetiríem el procés de selecció sense cap cost afegit. Una vegada hagis triat el candidat i ja treballi per a tu, si no estàs convençut, t’oferim seleccions il·limitades durant un període d’1 any.

Contacte:

Pots contactar amb nosaltres per telèfon (en el 93 297 40 10 o en el 638 623 213), per e-mail (sad@csantantoni.com), o visitant-nos directament en les nostres oficines situades al carrer Sant Eloi 6-8 de Barcelona.

Si ho prefereixes, deixa’ns les teves dades i ens posem en contacte amb tu:[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»][fusion_title size=»2″ content_align=»left» style_type=»» sep_color=»» margin_top=»» margin_bottom=»» class=»» id=»»]Formulari:[/fusion_title][fusion_text][contact-form-7 id=»989″ title=»AtDomiciliaria_cat»][/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]