Residència

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»][fusion_text]

L’experiència de Clínica Sant Antoni com a centre sociosanitari va servir perquè al 2011 inauguréssim una residència privada especialitzada en la rehabilitació física i en el tractament de malalties neurodegeneratives pròpies de la vellesa.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»][fusion_tagline_box backgroundcolor=»» shadow=»» shadowopacity=»» border=»» bordercolor=»» highlightposition=»left» content_alignment=»left» link=»» linktarget=»» modal=»» button_size=»» button_shape=»» button_type=»» buttoncolor=»» button=»» title=»» description=»La residència Sant Antoni cuida a persones amb algun grau de dependència, que no es valen per si mateixes o que prefereixen compartir la seva vida amb altres residents.» margin_top=»» margin_bottom=»» animation_type=»» animation_direction=»» animation_speed=»» class=»» id=»»][/fusion_tagline_box][fusion_text]També cap l’opció d’estar al centre de dia, fent les activitats i la fisioteràpia que fan els residents, però amb un horari de 09:00 a 18:00. D’aquesta manera, el pacient té cobertes el màxim nombre d’hores laborals, on la família no el pot atendre.

L’activitat a la Residència Sant Antoni comença a les 08:00 del matí, quan els gerocultors desperten als residents. El desdejuni se serveix de 08:00 a 09:00. De 10:30 a 13:00 es fan les activitats de grup com la teràpia ocupacional i l’animació sociocultural, també es realitza psicologia i fisioteràpia en petits grups o de manera individual. A les 13:00 se serveix el menjar.

La rehabilitació al gimnàs o a la mateixa planta es fa a la tarda, de 15:00 a 17:00. A la tarda l’animadora sociocultural treballa amb els residents d’una manera lúdica i divertida.

A les 19:00 se serveix el sopar, fins a les 20:00. A partir de les 20:00 els residents gaudeixen de temps lliure per realitzar aquelles activitats que vulguin (veure la televisió o llegir un llibre), fins que decideixen anar a dormir.[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»][fusion_tagline_box backgroundcolor=»» shadow=»» shadowopacity=»» border=»» bordercolor=»» highlightposition=»left» content_alignment=»left» link=»» linktarget=»» modal=»» button_size=»» button_shape=»» button_type=»» buttoncolor=»» button=»» title=»» description=»Clínica Sant Antoni aconsegueix el benestar físic, psicològic i social de tots els seus residents.» margin_top=»» margin_bottom=»» animation_type=»» animation_direction=»» animation_speed=»» class=»» id=»»][/fusion_tagline_box][fusion_text]La Residència Sant Antoni està destinada principalment a persones grans, però també podem acollir a persones amb algun grau de dependència, independentment de la seva edat. Les nostres activitats van destinades a enfortir la salut física i psíquica, i l’estabilitat emocional i relacional.

Molts dels nostres residents han estat ingressats prèviament al servei sociosanitari que també oferim al nostre centre, i decideixen quedar-se a la residència per la seva comoditat i avantatges que suposa no haver de moure’s del mateix edifici. Tot l’esforç aconseguit al centre sociosanitari es manté a la residència, ja que és la més medicalitzada de Barcelona.

Les habitacions poden ser dobles o individuals, totes amb molta llum, ja que no tenen edificis propers alts. A més, tenen vistes a Montjuïc o al Passeig de la Zona Franca.

Les habitacions estan equipades amb preses d’oxigen i buit per a la seguretat del pacient. Les habitacions i banys compten també amb sistema de timbre de trucada i intercomunicador, aparell que emet un senyal acústic al control d’infermeria.

El centre compta amb un departament de radiologia que està dotat amb un equipament d’última generació. Dues sales habilitades perquè no faci falta que els nostres pacients es desplacin fins a l’hospital o CAP per realitzar una placa.

El centre compta també amb un laboratori propi, on es fan les principals proves d’analítica clínica per aconseguir que el pacient tampoc s’hagi de desplaçar per aquest motiu.

Clínica Sant Antoni compta amb una farmàcia hospitalària en les seves pròpies instal·lacions. Aquest servei utilitza el sistema d’unidosi diària, i està totalment informatitzat. Les pautes de medicació que marquen els metges a través de l’ordinador que tenen en cada unitat d’infermeria són validades i dispensades pel departament de farmàcia, i preparades i administrades pels infermers de cada unitat.

A la cuina de més de 400 metres quadrats de la clínica s’elaboren més de 15 menús diferents. Metges, infermers, dietistes i cuiners estan connectats informàticament, i qualsevol canvi que realitzi un doctor, es verifica pel nutricionista i s’informa al personal de cuina.

La bugaderia de Clínica Sant Antoni renta la roba de llit i tovalloles dels nostres pacients. Si el pacient ho requereix, la bugaderia es fa càrrec de la seva roba personal.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]