La clínica

[fusion_builder_container hundred_percent=»yes» overflow=»visible»][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»][fusion_text]

Clínica Sant Antoni té més de 12.000 metres quadrats equipats amb tot el necessari perquè el pacient no hagi de sortir del centre.

Clínica Sant Antoni cuida dels teus grans des de fa més de 30 anys

Les modernes instal·lacions juntament amb els professionals propers altament qualificats són els trets més característics de Clínica Sant Antoni.

Missió

Ser un centre que presta atenció sanitària i social, d’una manera coordinada i estable.

Vissió

Ser un centre d’excelent qualitat, que aconsegueixi un alt grau de satisfacció, i en permanent creixement.

Valors

Humilildad
Calidad
Autonomia
Respeto
Eficiencia

Serveis, equipament i professionals, tot al teu abast

Clínica Sant Antoni és el resultat de la fusió de dues clíniques de gran reputació dins de la ciutat comtal. Anteriorment eren centres quirúrgics que comptaven amb diferents quiròfans. A partir de l’any 1983 les clíniques van començar a ser centres de crònics. Posteriorment van adquirir la denominació de centre Sociosanitari.

Aquests centres de crònics donaven serveis mèdics a persones grans que estaven en procés de recuperació d’alguna operació, amb alguna malaltia susceptible de millorar a través de la rehabilitació, o per donar cures i atencions més perllongades a pacients amb malalties cròniques.

Un nou tipus de centre sanitari va començar a estar en voga durant aquest temps, un centre que es trobava entre un hospital i una residència. La seva funció primordial era ingressar i tractar als malalts que venien dels hospitals d’aguts després d’haver estat intervinguts amb la intenció de recuperar la seva mobilitat “en la mesura del possible”, o persones que per les seves patologies cròniques necessitaven cures 24 hores al dia.

Els professionals més preparats

Els nostres professionals tenen una preparació molt àmplia, que abasta els camps de la geriatria, la pneumologia i la medicina interna.

Els nostres pacients estaran perfectament atesos gràcies al nostre equip multidisciplinari format per: metges, infermers, treballadors socials, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, psicòlegs, educadors socials, animadors socioculturals, auxiliars d’infermeria, gerocultors i mecàniques sanitàries, que s’ocuparan d’ells d’una manera interdisciplinària. A més, el centre disposa de farmacèutics, radiòlegs, dietistes, recepcionistes i un departament d’administració molt preparats.

La tecnologia més avançada

Clinica Sant Antoni disposa d’un programa informàtic molt avançat que funciona com a punt neuràlgic de la nostra activitat. Ens permet controlar al pacient i mesurar i avaluar la seva salut.

També ens permet ser coneixedors de la consecució d’objectius de l’organització i ens obre finestres i connexions amb CatSalut.

Aquest programa ens dóna solució a totes les necessitats que sorgeixin de tenir a un pacient ingressat:[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=»1_1″ background_position=»left top» background_color=»» border_size=»» border_color=»» border_style=»solid» spacing=»yes» background_image=»» background_repeat=»no-repeat» padding=»» margin_top=»0px» margin_bottom=»0px» class=»» id=»» animation_type=»» animation_speed=»0.3″ animation_direction=»left» hide_on_mobile=»no» center_content=»no» min_height=»none»][fusion_checklist icon=»fa-check» iconcolor=»#80b4b0″ circle=»no» circlecolor=»#80b4b0″ size=»13px» class=»» id=»»][fusion_li_item icon=»»]És un programa de gestió sanitària multidisciplinària: a l’ingrés del pacient, s’elabora un pla d’acció i posteriorment tots els professionals sanitaris que intervenen amb el pacient han de registrar la seva evolució i les dades clíniques diàriament.[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=»»]En aquest programa també participen altres categories no pròpiament sanitàries com a cuina, admissions, recepció i administració. És un programa que interconnecta a tots els treballadors de les diferents categories, per buscar la curació dels nostres pacients, que és la raó de ser de la nostra clínica.[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=»»]Tots els canvis en dietes, medicació, cures, tractaments, etc., s’actualitzen al moment, i tots els departaments els coneixen instantàniament.[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=»»]Ens permet estar connectats amb el sistema de salut pública català (HC3 Història Clínica compartida) i per tant, poder consultar dades del pacient d’altres hospitals, per comptar amb la màxima informació sense necessitat de repetir proves diagnòstiques o analítiques.[/fusion_li_item][fusion_li_item icon=»»]Ens permet realitzar els correctes processos de revisió i conciliació terapèutica, per garantir l’òptim tractament durant l’evolució terapèutica de l’usuari a través de SIRE (o recepta electrònica).[/fusion_li_item][/fusion_checklist][fusion_text][/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]